Els nans s'enfronten als morts (escenari 3 angmar awakened)

Questlogs using this decklist
None.
Fellowships using this decklist
None.
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet.
Card draw simulator
Odds: 0% – 0% – 0% more
The gameplay simulator is an experimental feature and is currently only available for those that support RingsDB development on Patreon.
Gameplay simulator
Round
0
Threat
0
Hand
In Play
Deck
Discard Pile

Almogaver 4

La idea bàsica d'aquesta baralla és que la mecànica de minar la faci l'escenari. Per tant, només uso cartes que s'aprofitin de les cartes descartades com ara Ered Luin Miner,Hidden Cache.

Al mateix temps, també uso cartes que permetin recuperar les cartes descartades i evitar perdre cartes valuoses o que la meva baralla s'acabi i perdi la partida com ara Erebor Hammersmith, Dwarf Pipe, Stand and Fight o Will of the west.

Per guanyar recursos durant la primera fase de la partida uso cartes que s'aprofiten de guanyar viatges com Ranger Provisions o Streng of Will mentre busco Steward of Gondor.

Aquest escenari el plantejo com una primera part on usant les idees anomenades anteriorment vaig preparant taula i reforçant els personatges amb cartes com Celebrian's Stone, Craw, the favor of the lady, Unexpected Courage, During's Song.

Un cop ja està tot llest és el moment de posar en pràctica tot el que s'ha preparat i vaig amb tot a missió per tal de passar a la següent etapa. Aleshores uso Lure of Moria per tornar a tenir tots els nans actius i aguantar l'atac. En aquest punt quan em toqui atacar ho faré amb força suficient per acumular les ferides en el Boss final que demana la missió.

Per descomptat, aquesta és l'escenari ideal de joc, després no és tan fàcil.

2 comments

Mar 01, 2024 wehehe 1125

Algun motiu en especial per deixar fora el King Under the Mountain ? És meravellosa per la mecànica de minar. Mirar dues cartes, i si una és un Ered Luin Miner o un Hidden Cache robes l'altra i aquesta l'actives descartant-la.

Mar 02, 2024 Almogaver 4

Sí, evitar usar cartes que facin descartar cartes perquè això ja ho fa de manera automàtica l'escenari i en el seu lloc posar cartes per recuperar les cartes perdudes. He reescrit la descripció per veure si ara s'entén millor la idea d'aquesta baralla.