Els nans toquen el dos del mont Gram (Angmar escenari 5) mod

Questlogs using this decklist
None.
Fellowships using this decklist
None.
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet.
Card draw simulator
Odds: 0% – 0% – 0% more
The gameplay simulator is an experimental feature and is currently only available for those that support RingsDB development on Patreon.
Gameplay simulator
Round
0
Threat
0
Hand
In Play
Deck
Discard Pile

Almogaver 4

Nori és l'encarregat d'alliberar els seus companys. Com que Nori és un heroi d'esperit i al principi de la partida només tindrà accés a les cartes vinculades o esdeveniments aleshores la majoria de cartes vinculades i d'esdeveniments són d'aquesta esfera.

És convenient augmentar el nombre d'herois per així produir més recursos, per tant, tan aviat com es rescati a Glóin el fem heroi amb la carta Sword-thain.

Per aquest escenari no usem la mecànica de minar perquè a la baralla inicial hi ha només cartes interessants per reforçar als presoners que trobem. A més a més, les cartes capturades tornen totes a la mà i no en perdem cap.

En aquest escenari Bombur té la capacitat d'anul·lar tota l'amenaça d'una carta de localització que sigui subterrània.

Com que l'amenaça creix cada cop més a mesura que avança la partida s'han afegit les cartes per rebaixar-la. Així tenim The Galadhrim's Greeting que baixa de sis en sis i sneak Attack que junt amb Gandalf la baixen de quatre en quatre.

0 comments