Els nans recorren els pàrams (escenari 4 d'Angmar)

Questlogs using this decklist
None.
Fellowships using this decklist
None.
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet.
Card draw simulator
Odds: 0% – 0% – 0% more
The gameplay simulator is an experimental feature and is currently only available for those that support RingsDB development on Patreon.
Gameplay simulator
Round
0
Threat
0
Hand
In Play
Deck
Discard Pile

Almogaver 4

Aquesta baralla té com a mecànica principal jugar amb quatre herois.

En la mà inicial o tan aviat com es pugui s'ha d'aconseguir la carta #Sword-thain i la de #Gloin per poder convertir a Gloin en Heroi tan aviat com es tinguin els recursos necessaris.

A més a més, amb #King under the mountain es posa en funcionament la mecànica de minar (amb la condició de tenir una Will of the West que ens permetrà recuperar totes les cartes perdudes per aquesta mecànica).

Com aquest escenari castiga als herois ferits fent que perdin el text de les seves cartes és important que els herois que defensen els atacs usin la carta Self Preservation per recuperar el seu text.

L'objectiu de tenir quatre herois és que en la part de dia aquests vagin amb quatre de voluntat a causa del poder de Dáin i la voluntat extra que dona jugar de dia. Si, a més a més, aquests herois tenen la carta #Unexpected Courage també podran participar en la defensa o l'atac.

Els acompanyants s'han de jugar amb cura. Per exemple, #Erebor Hammersmith és perfecte per recuperar la carta #Unexpected Courage o #Steward of Gondor. Així mateix, el #miner of the Iron Hills és convenient posar-lo en joc un cop surti la traïció que anul·la el text dels herois ferits.

Per reduir l'amenaça usem Sneak Attack més Gandalf i un cop gastats tots els Sneak Attack els Gandalfs a soles. Aquesta combinació més el fet que Nori fa baixar l'amenaça cada cop que es juga un nan haurien de fer que no patíssim per això durant la partida.

Ha sigut una victòria soferta en una partida llarga! Així que paciència i recolliu les caques dels llops, no sigueu incívics.

0 comments