Jaro-Richard - game deck

Questlogs using this decklist
None.
Fellowships using this decklist
None.
Derived from
Two Player Core Set [1/2] 60 54 1 1.0
Inspiration for
None yet.
Card draw simulator
Odds: 0% – 0% – 0% more
The gameplay simulator is an experimental feature and is currently only available for those that support RingsDB development on Patreon.
Gameplay simulator
Round
0
Threat
0
Hand
In Play
Deck
Discard Pile

mielto 7

Účel decku:

Éowyn a Thalin - primárne na questenie s pomocou Northern Tracker

S questením im pomáha aj Legolas, z toho dôvodu je podstatné aby sa používal na zabitie nepriatela vždy ako sa dá, s pomocou Horseback Archer môžu útočiť na všetkých engagenutých nepriateľov.

Gondorian Spearman - primárne throwaway karta či už pre Éowyn action, alebo ako lacná obrana.

Veteran Axehand - keďže tento deck nieje primárne určený na obranu nebude s ním veľa nepriateľou engagenutých a teda Veteran Axehand je tu len do počtu.

Čo sa týka attachmentov tak Blade of Gondolin by mala ísť na Legolasa, prípadne aj Dwarven Axe .

Kvôli kartám ako Gondorian Spearman a Veteran Axehand je celkom viable použiť Horn of Gondor . Vyzerá že najskôr bude lack of resources na tactics sfére čiže táto karta by mala byť použitá buď na Thalina alebo Legolasa.

Karta Unexpected Courage by sa mala zahrať na Legolasa čo mu umožní v jednom kole útočiť 2x.

The Favor of the Lady ide samozrejme na Éowyn.

Čo sa týka eventov tak Dwarven Tomb táto karta pomôže pri vrátení do hry prevažne Northern Tracker, Unexpected Courage,A Test of Will.

Feint veľmi podstatná karta hlavne na quest Journey down the anduin kde treba nejako zastaviť toho hnusného trolla. (V prípade že sa jedná o tento quest odporúčam urobiť mulligen ak túto kartu nemáme v rukách).

V prípade druhého a tretieho core-setu by som do decku pridal jednoznačne 2x Unexpected Courage, 1x A Test of Will, 1x Northern Tracker, 1x Hasty Stroke, 1x Quick Strike,1x Blade of Gondolin. Z decku by som odstránil karty ako Dwarven Axe, Veteran Axehand.

1 comments

Oct 26, 2018 matrosh 530

mas tam malo karet ;) turnajove minimum je 50 karet v decku